OK Gringo?s : foto?s

De foto?s zijn klaar, met enkele waarschuwingen : het zijn er veel te veel, ze zitten lekker door elkaar en er ontbreken teksten. Ga ik dat allemaal nog een keer in orde maken ? Wie zal het weten ….

Een van mijn favorieten : de op zijn kop hangende aap, genomen in Tikal, Guatemala. Ik denk dat deze aap zich af hing te vragen waarom er plotseling 6 bleekhuiden naar hem zaten te kijken, hoog op een trap met fototoestellen. Daar zou ik zelf ook van op mijn kop gaan hangen denk ik.

De rest van de foto?s :

Mexico / Guatemala 2003

6 thoughts to “OK Gringo?s : foto?s”

  1. Die aap is cool! En de rest van je foto?s trouwens ook, ik heb de reis weer even opnieuw gedaan gisteren… Vooral de mensen heb je er prachtig opstaan (en ik weet dat dat wel eens lastig kan zijn daar..)

    Ik vind de processie in Chichi en de foto?s bij Atitlán het mooist :-)

  2. Wow! Hele mooie pics. Erg kleurrijk en mooie composities! Toch eens een keer camera tips met je doornemen … ;-)

  3. Leuk hoor om op een donkere regen middag van deze foto?s te kunnen genieten. Er zaten echt prachtige exemplaren bij.

Comments are closed.