Rocketbrothers / UnderByen

Volgens het deense muziekblad Gaffa, heeft favorietband Under Byen een fantastisch koncert gespeeld in Groningen (Eurosonic). Mooi, misschien wordt het nog wel wat met UnderByen in Nederland. Het is jammer dat ze zo?n slecht onderhouden website hebben.

Nu we het toch over deense muziek hebben, zondag zag ik Rocketbrothers, de onvolprezen film over Kashmir. Nu is Kashmir redelijk populair aan het worden, ook over de deense grenzen, dus ik zie die film nog wel in het buitenland uitgegeven worden. Mocht ie ooit in Nederland gaan draaien : gaat ?m zien, ook als je niet ?s werelds grootste Kashmir fan bent. Niet alleen wordt de band hier de wolken in geprezen, de film (in een soort van dogme style) heeft fantastische kritieken gekregen. En ik moet zeggen dat het een echte feelgood film is, dus zien als je de kans krijgt !

2 thoughts to “Rocketbrothers / UnderByen”

  1. Under Byen gemist, helaas blijkt nu. Het is oneerlijk dat je maar zo weinig kunt zien tijdens een avondje Eurosonic. Vooral voor mensen die niet zo heel goed zijn in kiezen :)

  2. Ik hoop er van harte op ze te kunnen zien. Ik geloof dat ik de organisator van een festival hier in Breda al overtuigd heb ze proberen te boeken….Dus wie weet. En die film wil ik ook zien !!!

Comments are closed.