Sneeuw

Om 12.00 toen ik naar de kantine liep was er nog niets aan de hand. Toen hoorden we regen tegen het raam tikken, deden de luxaflexen (waarom waren die eigenlijk dicht ?) omhoog en wat denk je het is helemaal wit ! Nu ligt er al een aardige laag sneeuw, het waait hard, en de komende 5 dagen gaan we temperaturen krijgen van -5, overdag. Dat wisten ze ook niet bij de deense KNMI, DMI, want ze hebben net heel snel (om 14.30) de voorspellingen voor de komende 5 dagen geupdate, stiekemerds !

Blij dat ik niet net van een vakantie in Mexico teruggekomen ben, je zou zo maar ziek worden van het temperatuurverschil. Misschien ga ik nog wel een paar sneeuwfoto?s maken.

3 thoughts to “Sneeuw”

  1. Dat verrassingseffect met het deense weer heb ik vandaag ook gehad. Rij ik Skivum in, begin ik zweven over de weg alsof ik veel te veel borrels op heb. Kreeg het op tijd weer recht maar was gelijk weer bij de les. Ik vind het leuk in Denemarken. Mijn favoriete film is Shadowlands met Anthony Hopkins.

Comments are closed.