LOTR

Terwijl de halve wereld hem waarschijnlijk al gezien heeft, was ik vandaag aan de beurt. Het was een hele zit, de meer dan 3 uur in de bioscoop. En ik moet toegeven dat als ik een afstandsbediening had gehad, dan had ik af en toe gezapped.

Wat me nog het meeste bezighoud na deze film : Waar gaan Frodo en Gandalf naar toe op het eind ??? Ik kan me niet herinneren dat gelezen te hebben in het boek. Misschien komt er nog een deel IV een keer, of een Frodo & Gandalf op reis ?

Op de acteurs heb ik verder niets aan te merken, Orlando is niet gek met blond haar, en Gandalf is een ieders held, en dan ook nog een halve deen (Aragorn). Ik vind alleen Sam niet geschikt voor de rol, weinig uitstraling en een beetje er saai. Opvallend ook hoeveel look-a-like films er plotseling opduiken. Ik zag een voorstukje van Troy, en dat leek ook wel erg op een mix tussen Master & Commander (erg goed overigens) en LOTR. Maar ja Bratt doet mee h?, en Orlando (daar is ie weer) ook, dus toch maar wel zien dan ?