Danish Music – Junior Senior

Junior Senior Eerst had ik Tiger Tunes in mijn hoofd voor deze keer, maar die hebben op de een of andere manier hun website vernaggeld. Ok Saybia dan – maar nee ook hun website ziet er niet al te up to date uit. Dat komt waarschijnlijk omdat ze in een huis op het platteland zitten op dir moment. Jamaar wie dan ? Junior Senior  !

Wie heeft niet hun enorme hit Move your feet gehoord ? Daarbij rytmisch mee bewegend met voet of hand, want stilzitten kan je niet met hun muziek. Ook zij speelden dit jaar op de groene koncerten in Denemarken (wat was dat eigenlijk een fantastisch programma met Mew, Junior Senior, Suede en tv-2 !) en ik had er niet al te hoge verwachtingen van. Maar mijn sceptische houding werd heel snel weggespeeld door deze 2 party animals. In notime hadden ze de 30.000 mensen op het grasveld in ?rhus aan het swingen. Muziek waar je blij van wordt dus.

Het laatste nieuws is dat ze dit jaar weer spelen op het SXSW festival, in Texas. Ze hebben getourt door Engeland en USA, maar zijn ook voorbij Amsterdam geweest. In april gaan ze naar Japan.

Valt er wat te luisteren ? Ja hier.