6 thoughts to “Oh ! :-)”

  1. Ja! Of anders een week Marokko. Is vast niet veel anders dan Tunesie en de steden zijn echt heel mooi. Vond ik in ieder geval. Bovendien een mooi contrast tussen het gebied ten noorden en ten zuiden van de Atlas.. Hmm.. ik ga ook uren tellen..

  2. Nu zat ik eerlijk gezegd ook aan Marokko (er is een reis die de 4 koningssteden langgaat in een week) te denken als alternatief, dus het wordt een van de 2 denk ik (eerst even geld tellen). Maar de overnachting in de Sahara trekt me erg aan.

    En ja uren tellen – wie weet !

  3. Het zou wel mooi zijn als je het groene deel met de koningssteden kunt zien. Want dat is dan nog steeds groen is en niet reeds verdord. Maar het is ook echt de moeite waard om over de Atlas te geraken. Rivieroases, die je vanuit de bergen als groene linten door de woestijn ziet slingeren.. met ernaast perfect ronde irrigatiegebieden.

  4. Nee.. met http://www.ibnbattuta.nl (denk niet dat het dit jaar weer in het programma zit; aanbod is nogal beperkt:) Maar het is al een tijdje terug, die reis. Maar echt een tip om ook de droge zuidkant te zien. Ik zeg het nog maar een keer, want ik was er echt heel enthousiast over. Je kunt er de sociaal-economische gevolgen van teruggestuurd geld van migranten in West-Europa ook mooi terugzien. Om maar een dwarsstraat te noemen. Kashbah?s is een andere dwarsstraat. Net zo mooi.

Comments are closed.