Pennentik

Ik geef het meteen toe, ik heb een pennentik. Ik kick op pennen, in alle soorten en maten, en ik heb er dan velen in huis. Niet dat ik ze ooit nog op krijg, maar gewoon omdat ik het niet kan laten ze te kopen. Het meest dol ben ik op rollerballs, en dan vooral de zwarte. Soms zit ik gewoon onzin op papier te schrijven, gewoon voor het schrijven zelf, en te merken hoe de pen over het papier danst.

Vandaag had ik geluk. Mijn zwarte Uniball Eye Micro is op. Dat is zo?n handige met zo?n doorkijk venster, zodat je kunt zien hoeveel inkt er nog in zit. En het aparte is – hoe leger het inktreservoir, hoe lekkerder zo?n pen gaat schrijven. Net alsof ie naar je hand gezet wordt. Jammer dus om afscheid te nemen van mijn Uniball, maar ik heb er een net nieuwe voor teruggekregen. Deze keer een Bic Z4 Roller Ball Pen Fine Point .7mm, alleen de naam al brengt mij in extase. Lees door : A new, revolutionary advancement in roller technology. The Z4 uses a baffle ink delivery system eliminating the flow of ink to the tip — No blobbing, fast-dry liquid ink.

En geloof het of niet, er zijn mensen die een review schrijven over deze pen. Citaat :  Having a pen addiction isn?t an easy thing. Pffew, ik ben niet de enige !

Ik ga eens even een hele uitgebreide boodschappenlijst schrijven.

4 thoughts to “Pennentik”

  1. Ziet er cool uit! Ik heb eens een aardrijkskundeleraar gehad met een pennentik. Elke eerste les van de week nam hij een doosje uit zijn verzameling mee, om aan ons te laten zien, elke pen had ook een verhaal. Prachtig.

  2. Ben al sinds mijn eerste studiejaar(7 jaar) verslaafd aan pennen, ik word er nu 50 en ik ben nog steeds niet afgekickt. ik heb al mijn lessen meermaals overgeschreven om toch maar een felgekleurde bic te kunnen ledigen. Telkens als ik nu nog ergens kom zal ik steeds eerst naar de pennen gaan en heb ik de meeste moeite om mijn koopdrang te kunnen bedwingen, het lukt niet altijd waardoor ik nu 1000,1500 ???, pennen liggen heb, ik weet het echt niet juist.

Comments are closed.