Reisleidster Art

De reisleidster van onze Mexico / Guatemala reis is ook kunstenaar. Ik zat net mijn reislogboek door te lezen en vond daar een aantekening over haar website. Ik heb eigenlijk net pas gekeken naar haar portefolio, en vind het echt prachtig wat ze maakt. Dream on is een van mijn favorieten, samen met Herinneringen, Havik berg en Afrika. De invloeden en kleuren van Midden Amerika zijn duidelijk te herkennen. Ik houd wel van figuratief abstracte (zo heet dat zag ik) kunst, vooral in deze  mooie kleuren.

Ok, nog eentje dan, Gandalf, ieders held.

Bezoek Annelies haar artgallery.

2 thoughts to “Reisleidster Art”

  1. Ik vind het wel erg goed gemaakt, maar het is niet mijn ding zeg maar. Misschien heb ik die Annelies wel gezien op de vakantiebeurs, maar ik weet niet hoe ze eruit ziet…!

  2. Annelies was er alleen de eerste 2 dagen van de beurs, ik denk dat ze al op weg naar Mexico was toen jij er was. (de mazzelaar)

Comments are closed.