Hoe dom denken ze eigenlijk wel dat we zijn

Ik kreeg net een fijne spam van The Leisure Company (ik ga ze echt niet linken!). Die hebben namelijk een nieuwe website gelanceerd www.toeristisch.nl, met (hopen ze) links naar alle mogelijke toeristische info van verschillende landen. Omdat ik beheerder ben van denemarken.pagina.nl was ik ook de gelukkige ontvanger van het volgende aanbod:

Gratis promotie voor u!  (voor mij – meent u dat nou – da?s aardig !)

Februari 2004 is voor ons de start van de nieuwe website Toeristisch.nl Een website waar de bezoeker op zoek kan gaan naar toeristische informatie en idee?n voor een leuk dagje uit of het boeken van een volledige vakantie en nog veel meer!

U kunt 100% GRATIS deelnemen met een link en beschrijving aan deze website. (een link, het maakt dus helemaal niet uit waar die link naar toe wijst – ik mag gratis deelnemen met een link ?)

Ga daarom nu snel naar http://www.toeristisch.nl en meldt u aan. U bent ons verder niets verplicht.

Met vriendelijke groet,
simplistisch (niet echt maar toch) .nl

Ik begrijp het wel, op deze manier proberen ze heel slim gratis inhoud voor hun website binnen te halen. Er zijn altijd mensen die denken, goh, da?s aardig – ik ga mijn link snel toevoegen. Dat dacht ik dus niet. Ik dacht – stelletje sjacheraars ga zelf maar aan het werk.

Aangezien het om gratis promotie voor u en u dat ben ik dus, gaat, ga ik eens even nadenken wat voor een link ik ga aanmelden. Misschien een leuke P*ris H*lton link ? En dan zet ik hem in de categorie Pretparken.

4 thoughts to “Hoe dom denken ze eigenlijk wel dat we zijn”

Comments are closed.