Outlandish with an attitude

Nu iedereen aan het pinguin meppen (je hebt gewonnen George …) is, gaan we het maar eens over iets anders hebben. Over Outlandish bijvoorbeeld. Alweer ? Ja.

Ik las net in de krant  (deens) (ze spelen in Musikhuset hier volgende week zaterdag), dat er op verzoek van de band geen alcohol geschonken gaat worden in Musikhuset. 2 van de bandleden (Isam en Waqas) zijn islamieten en willen graag dat het publiek helder in het hoofd is tijdens het koncert. Tijdens hun afgelopen Europa tournee is deze wens ook op alle podia gerespekteerd. Ik drink zelf zelden alcohol (op een enkele tequilla sunrise of margarita na) en vind het eigenlijk wel ok. Het is meer dan eens voorgekomen dat ik (ondanks de hoge bierprijzen in DK) een beker met bier in mijn nek heb gehad bij een koncert, dus dat wordt uitermate genieten komende zaterdag.

2 thoughts to “Outlandish with an attitude”

  1. Was er een tijdje geleden niet een of ander wild plan in Nederland om bepaalde concerten hier ook alcoholvrij te houden?!

  2. Ik heb geen idee. Ik denk wel dat het Outlandish koncert de 27. januari 2004 (hint!!) in Paradiso A?dam – ook alcoholico vrij is.

Comments are closed.