Zeur niet

TV-2 London

Het is eigenlijk zo?n dag waar er niets te melden is. De stagiaire die mij moet helpen en die net een half jaar intensieve ASP.NET kursus heeft gevolgd weet niet hoe je een link moet maken in HTML. De gevulde paprika?s met gehakt in de kantine vandaag hadden zolang in de oven gestaan, dat de gehaktballen zonder problemen voor snelheidsrecords op het komende Wimbledon toernooi zouden kunnen zorgen. Tijdens het wandelingetje naar de bibliotheek waren mijn handen zo koud geworden dat het touch screen in de bieb niet meer werkte, en ik dus mijn inleveraktie niet kon afsluiten. En er ligt nog steeds sneeuw.  Al dit gezeur werd volledig tenietgedaan, door de envelop in de bus.

6 maart 2004 – 8:00 PM – gaat er gefeest worden door deense helden en een fantastisch publiek in een Londonse koncertzaal. Ja en wat zeuren we dan nog !

2 thoughts to “Zeur niet”

Comments are closed.