Daar gaan we weer

Morgen is het weer zover. Ik ga bijna 7 uur in de trein zitten voor een vergadering van 2,5 uur.  Nu is de rit van ?rhus naar H?je Taastrup (de Bijlmer van Kopenhagen) best een mooie, en het zal er ook wel mooi uitzien met de sneeuw nu. En het is ook heel erg comfortabel in de deense trein, in de business class morgen (meer plek, gratis ontbijt/koffie/thee, en een stekker voor je laptop. Helaas nog geen internet aansluiting).  Het ergste is dat de trein al om 7:02 uit ?rhus vertrekt. En ik ben al helemaal geen ochtendmens, dus 6 uur op is gewoon een ramp. En omdat ik dan ook bang ben dat ik niet op tijd wakker wordt, slaap ik de nacht ervoor ook nog eens slecht. Dit alles voor 2,5 uur vergaderen, een vergadering die ze zonder problemen ook zonder mij zouden kunnen houden, zucht.

Na het treinen, ik ben om 16:30 weer terug, race ik direkt door naar mijn eerste zangles bij een brummerhold (een beginnersklubje). Wat ? Ja, dus berg uw kristalglazen maar vast goed weg.

3 thoughts to “Daar gaan we weer”

Comments are closed.