Lunch ?

Lunch in de sneeuw


Lunch anyone ? Hier eten we normaal gesproken onze lunch, in de zomer. Nu is er in de sneeuw in de tuin een wirwar van sporen te zien, van vogels en konijnen, en de tafels en stoelen zijn wit. Laat nog maar even liggen die sneeuw. Ik vind het mooi.

In het kader van ik-ga-alleen-maar-leuke-dingen-doen-dit-jaar, was ik gisteren naar mijn eerste zangles. Het is een groepje voor absolute beginnende badkamer amateurs, die denken dat ze niet kunnen zingen. Dat dachten we alle 6 dat we niet konden, maar dat viel eigenlijk nog wel mee. Na deze eerste 2 uurtjes zangtraining ben ik al overtuigd, het is ontzettend leuk om te doen !

4 thoughts to “Lunch ?”

  1. Nadat ik deze foto maakte vandaag, is er nog een flink pak gevallen, het sneeuwt op dit moment nog steeds. Maar in het weekend wordt het weer boven nul, en krijgen wij ook de natte blubber, helaas.

Comments are closed.