Huishoudelijke mededeling

Ik weet dat deze site op sommige momenten niet vooruit te branden is, op andere momenten helemaal niet op te roepen is, en af en toe wel te lezen is – en dan staan er dit soort nietszeggende stukjes op. Maar ik kan er helaas niets aan doen. De webserver waar deze site op draait wordt op dit moment gebombardeerd door aliens, en daar hebben de webserver meneren nog geen oplossing voor gevonden. Dus ik hoop dat u nog wat geduld over heeft, het mijne is bijna op.

7 thoughts to “Huishoudelijke mededeling”

  1. Nee volgens de mensen van het webhotel ondervinden de servers veel last van die mailvirussen. Ik zie het verband niet helemaal (ik hoop nl. niet dat de mailserver op dezelfde machine draait als de webserver) maar het zal wel.

    @Marieke : Geduld programmeren is me nog niet gelukt. Als het me wel lukt kun je het hier binnenkort downloaden …

  2. ?t Is Microsoft wel al gelukt om geduld te programmeren (volgens mij is het zelfs de drijvende kracht van Windows: geduldig opstarten, geduldig werken, alleen crashen gaat in rap tempo). Misschien kun je ?t van hen lenen? Hoi trouwens ;-)

  3. Waarschijnlijk is Microsoft de hele reden voor deze problemen. Ik zal eens kijken of ik wat geduld kan downloaden op microsoft.com (cow)
    En ook hoi trouwens :-)

Comments are closed.