Rock ?n Royal II

Rock ?n Royal

Het was een hele opgave, om kaartjes te bemachtigen voor Rock ?n Royal (meer foto?s), maar ik heb ze te pakken. Ouderwets via de telefoon, want de 2 sites op internet waar je kaarten kan kopen liggen totaal plat. Het gaat wel een heel groot event worden, dat natuurlijk live wordt uitgezonden op radio en TV.

Het podium is geinspireerd door het  (door de deen Utzon ontworpen) Operahuis in Sydney, Mary Donaldson komt namelijk uit Australie. En als je Australie zegt, zeg je Kylie Minoque, en de geruchten dat ook zij op komt treden, floreren in bijna alle kranten. ?t Zal mij benieuwen.

Het rock koncert wordt in Parken gegeven, het overdekte voetbalstadion van de grootste voetbalklub in DK, FCK. Dus weer of geen weer, dit gaat een leuk feestje worden ! Link : de officiele Rock ?n Royal site