Wax on, wax off

Gebeurt er nog wat leuks het weekend ? Hier valt het erg mee. Ik heb gisteren voor de 10e keer (minstens) Karate Kid zitten kijken. Het blijft een klassieker.

En verder ga ik zo naar Outlandish, hier in Musikhuset. Ik heb ze al 2 keer eerder gezien, maar nu zijn ze echt beroemd, dus ik denk dat het wat drukker zal zijn vanavond. Ik ben benieuwd of je mag fotograferen, de vorige keer werd mijn toestel bijna afgepakt door ietwat te opgefokte breedgeschouderde fitness types. Waarschijnlijk hadden ze net slaolie in hun armen geinjekteerd, en begon dat hun hersenen al aan te tasten. Ik kon nog net beloven dat ik geen enkele foto meer zou maken. Ik weet niet of de band niet wil hebben dat er foto?s gemaakt worden (er mag ook al geen alcohol geschonken worden vanavond), of dat deze psuedo bodyguards alleen maar even wilde laten zien dat ze autoriteit hadden. Ik was niet onder de indruk en vond het meer lachwekkend.

Maar met een beetje geluk duikt hier nog een Outlandish foto op vanavond. Een aantal van mijn Tina Dickow foto?s zijn inmiddels geplaatst op tinadickow.dk.

3 thoughts to “Wax on, wax off”

Comments are closed.