2/3 Outlandish

Ze waren er weer, de brede bodyguards maar er waren zoveel mensen, dat ze de fototoestellen deze keer niet konden kontroleren. Aangezien het publiek dit keer voor een groot gedeelte uit schreeuwende tienermeisjes bestond, besloot ik om maar niet al te dicht bij het podium te gaan staan, dus super zijn de foto?s niet deze keer.

Het concert was goed, al was het wat teleurstellend dat 1/3 deel van Outlandish niet aanwezig was. Waqas was door familieomstandigheden genoodzaakt het concert af te lasten, er was wel een reserve zanger op komen draven, maar dat was voor mij toch niet helemaal de echte ware. Het was goed om te zien dat het publiek een mengeling was van alle mogelijke nationaliteiten, en Outlandish oefent zeer zeker een grote (en positieve) aantrekkingskracht uit op de bewoners van Gellerup, de Bijlmer van ?rhus. Er werden ook wat rake opmerkingen gemaakt over het vluchtelingenbeleid in Denemarken. Al met al een concert dat zeker de moeite waard was, maar een heel ander soort koncert dan Tina Dickow afgelopen donderdag.

Outlandish concert - ?rhus

Outlandish concert - ?rhus

Outlandish concert - ?rhus

(Een beetje meer foto?s hier)

3 thoughts to “2/3 Outlandish”

  1. Ik ben nog altijd een beetje boos op Outlandish omdat ze bij de concerten van Santana in Europa de voorprogramma-plek hebben ingepikt van Maná. :-)

  2. Toch niet Maná uit Mexico ? Toevallig, die hebben we gedraaid in de bus tijdens de vakantie. Toch denk ik niet dat Outlandish er veel over te zeggen heeft gehad, over het vooroptreden bij Carlos.

  3. Toch wel Maná uit Mexico! Al járen een van mijn favoriete bandjes. Nee, haha, tuurlijk heeft Outlandish niets te zeggen over voorprogramma?s. Maar het blijft voor mij toch jammer dat niet Maná optrad.

Comments are closed.