9 thoughts to “Gadverdamme”

  1. Ben tegen de doodstraf, maar om daarom alleen Amerika een akelig land te noemen… Ben je er weleens geweest, of beter nog, heb je er gewoond? Ik moet toegeven dat er heel veel dingen zijn waar ik het niet mee eens ben, maar sommige dingen zijn hier veel beter geregeld dan in het gemiddelde Europese land.

  2. Anouk ik weet wel dat Amerika een mooi land is, maar de mentaliteit staat me tegen, en die gek die ze nu als president hebben ook. Natuurlijk zijn er ook leuke amerikanen, maar dit soort zaken en bijv. het hele Janet Jackson – Justin T. gedoe maken op mij geen goede indruk. Nee ik ben er nog nooit geweest. Welke dingen zijn er trouwens beter geregeld in USA ?

  3. Enne… wat die dingen betreft die in Amerika beter zijn geregeld… dat geldt (in ieder geval in Texas) vooral voor mensen met bovenmodale knip.

  4. @Anouk, het zijn allemaal materiële dingen. Everything is big you know…Nou graag iets positief over de amerikaanse mens en zijn gedachten…

  5. @witchcat, het hangt ervan af waar je woont in de VS denk ik. Ik zit in DC waar men over het algemeen best liberaal is (behalve dan op 1600 Penn…). Mensen zijn het hier lang niet altijd eens met wat de regering doet en ook erg gefrustreerd dat het systeem zo ondemocratisch is zodat het moeilijk is om veranderingen door te voeren. Lees de column van Charles Groenhuijsen (http://www.omroep.nl/nos/journaal/paginas/columns/index.html) maar eens, die laat ook de andere kant van de Amerikanen zien.

  6. @Anouk, ik heb in het kader van studentenuitwisselingen maandenlang diverse amerikanen thuis over de vloer gehad en in dat kader verbaas ik mij over het soms hypocriete denken van de gemiddelde amerikaan. Maar natuurlijk zijn er ook “goede” amerikanen.

Comments are closed.