Pffff

Ja Ja Droomreis.net, wat moeten we met reissites die niet weten waar ze het over hebben.

Post naar en van Guatamala is vrij snel, gemiddeld duurt het 10 dagen voordat post in Nederland arriveert. Postzegels en kaarten zijn vrijwel in alle boekwinkels verkrijgbaar.

Nou er is zeggen en schrijven 1 hele kaart aangekomen uit Guatemala. En die heeft er geen 10 dagen over gedaan maar 32. De rest is nooit meer aangekomen.

En wat me al helemaal irriteert is als ze het kopieren van stukken teksten onmogelijk denken te maken door een brokje javascript. (Probeer maar eens een stukje tekst te selekteren met de muis), daar wordt ik altijd heel recalcitrant van (moeilijk woord dat vast verkeerd gespeld is). Hier de tip om dit soort irritant gedrag te omzeilen:

In internetexplorer: Internet options, Security – Custom Level, zoek naar Scripting en disable : Active scripting, Allow pasting operations via Script en Scripting of Java Applets, en kopieer er lustig op los zou ik zeggen.

4 thoughts to “Pffff”

  1. Hmmm… vreemd. Het lijkt erop dat die site een persoonlijke reissite is van twee wereldreizigers, maar als je http://www.droomreis.net intypt dan wordt je doorgelinkt naar een andere wereldreizigers-website. Mijn kaartjes waren trouwens 2 a 3 weken onderweg, vanuit Antigua (misschien is dat iets moderner omdat er veel Amerikaanse studenten wonen?)

  2. Goedzo! Weg met die kopieerbeveiligingsrotzooi! Je kunt ook Mozilla (www.mozilla.org) installeren: bij mij zijn er geen problemen. Maar goed: een beetje hacking (vooral met Internet Explorer!) houdt ?t leven spannend ;-)

  3. Ik zag dat Mozilla net Firefox gelanceerd heeft, die ga ik maar weer eens downloaden dan :-)

    @Dimitri: mijn foto?s zijn gepost in Flores, een echte toeristenstad, maar desalnietemin, pleite zijn ze de kaarten.

Comments are closed.