Ja hallo !

Het is al een paar keer voorgekomen dat it-kursus verkopers bellen om te vragen of Netjob (net niet job, mijn vorige gesloten arbeidsplaats) niet behoefte heeft aan it kursussen. Nee dat hebben we niet, we zijn gesloten.

Vandaag belde er iemand of we niet geinteresseerd waren in het samen opstarten van e-learning voor gehandicapten. Nu werk ik momenteel van bij het deense hj?lpemiddelinstituut, dus misschien kon dat interessant zijn. Maar aangezien ik nog niet weet wie hier wat doet, en het grootste gedeelte van mijn kollega?s op dit moment wintervakantie viert (de scholen zijn een week dicht) bood ik de beller aan een mailtje te sturen naar mijn chef. Dan kon ie volgende week een antwoord verwachten. Maar nee dat ging te lang duren, ze wilden proberen geld van een fonds te krijgen, en de aanvraag daarvoor moest deze week de deur uit. Ik begon al een beetje moe van hem te worden, maar bood hem aan te kijken wie er op kantoor waren, en wie hem eventueel verder konden helpen. Na een paar minuten bij wat kollega?s te hebben geinformeerd, keer ik terug naar mijn telefoon. “Ja, hallo, nou nu weet ik met wie je moet praten”.

Tuut, tuut, tuut …
Ondankbare eikel !

One thought to “Ja hallo !”

  1. Duidelijk een geval van een communicatieve handicap zou ik zeggen. Misschien krijgen ze extra subsidie voor ?t in dienst nemen van dat soort mensen?

Comments are closed.