The Last Samurai

The Last Samurai The Last Samurai is vooral een lange film. Ik heb me niet echt verveeld, er zitten prachtige scenes bij, maar het verhaal wordt te voorspelbaar en is te slap na een half uur. En dan zit er ook nog zo?n zoetsappige semi-happy-ending aan, gadverdamme. Tom Cruise vind ik normaal gesproken een goede acteur, maar in deze film is het toch allemaal wat teveel, en heeft ie iets te vaak traantjes in zijn droevige hondeogen. En na die vele Cruise closeups (Cruise is mee in bijna alles scenes) op het ontzettend grote filmdoek in Cinemaxx, had ik er ook wel een beetje genoeg van. Drie sterren voor dit wannabe-epos wat nooit een echt epos werd. ***(***)

6 thoughts to “The Last Samurai”

  1. Ja daar zat ik op te wachten op jouw reaktie. :-) Maar ik vorm graag mijn eigen mening over een film, dus ben hem toch gaan kijken :-) Ook omdat de kwaliteitskranten ?m hier hoge cijfers hadden gegeven.

  2. Nou ik ben wel een beetje minder fan nu. En geloof het of niet vanavond komt én Cocktail én Eyes Wide Shut op teevee hier.

  3. Hoi! Ik ben het echt niet mee eens, met die recensie. The Last Samurai is echt een hele goede film. :) Maar ieder zijn eigen mening ;) Groetjes Jamilla

Comments are closed.