DVDoosjes

Als voorbereiding op mijn 2 weken verveling in maart na de operatie, ben ik vast aan het DVD sprokkelen gegaan. Dat leverde Arven, B?nken, En Kort En Lang (deense films zijn nu eenmaal ontzettend cool) en A Beautiful Mind op.

Maar wat ik me dus afvraag is het volgende : Waarom zijn wij er met zijn allen ingetrapt dat DVD doosjes 1,5 keer groter zijn dan een cd doosje, en dat ze daardoor dus niet in standaard cd kastjes passen ? Er zit bij de DVD?s die ik tot nu toe gekocht heb geen eens een boekje, dus die hadden net zo goed in een kleiner doosje gekunt. Wat onhandig !

4 thoughts to “DVDoosjes”

  1. Ik vrees dat het een ergere reden heeft. Omdat DvD?s zo duur zijn, moeten ze in een groter doosje zitten. Maar misschien nog wel belangrijker, moeten de doosjes even hoog zijn als die van een vhs band, daar komen ze namelijk tussen te staan. Helaas, ?t is allemaal lucht…

  2. Het voordeel van die boekenkastmethode is dat je gelijk weet wat voor een vlees je in de kuip hebt. Of zoals mijn vriend al zei: ?Shit man, you really love all that sissy stuff!?

Comments are closed.