Oh Boy

Het is nu bijna zover, Aros het nieuwe kunstmuseum (en een van de grootste van Scandinavi?) van ?rhus opent begin april. Eind vorige week is het beeld dat binnen in de entree wordt geplaatst gearriveerd.

Boy


Big Boy staat al op zijn plek in het nieuwe Aros kunstmuseum

Dit gigantische beeld, getiteld “Boy” is gemaakt door de australische kunstenaar Ron Mueck, en is 5 meter hoog. Als dit beeld representatief is voor de rest van de kunst die tentoongesteld wordt in het nieuwe museum, verheug ik me erg op de opening. Ik vind het een erg mooi en apart kunstwerk. Het museum ligt overigens bij mij op de hoek, en natuurlijk zal ik wat foto?s nemen tegen die tijd.

7 thoughts to “Oh Boy”

  1. Moet mooi zijn om in het echt te zijn. Onwerkelijk effect. Krijg je voor al je Århus-promotie ooit nog een penning van het stadsbestuur, denk je? Want als ik weer eens naar Odense of Flensburg ga, wil ik al bijna ook naar Århus : )

    (niet meer naar The Raveonettes geweest overigens: moe-van-het-weekendsyndroom)

  2. En volgens mij was je van de Raveonettes alleen nog maar moeier geworden ;-)

    Ik zal eens met de VVV gaan praten over een promo vergoeding.

  3. Echt heel mooi. Big Man is heel apart want het lichaam is niet perfect maar het is zo mooi in detail met die huid en de kleuren. Hij is wel really BIG!

Comments are closed.