Br?ndby – Barca

Een klein beetje Denemarken – Nederland is het wel.

Br?ndby IFFC Barcelona

En dan ben ik natuurlijk voor Nederland. Barcelona heeft met Frank Rijkaard, Patrick Kluivert, Giovanni van Bronckhorst, Edgar Davids, Philip Cocu, Marc Overmars, Michael Reiziger een aardige delegatie nederlanders. Br?ndby heeft niet echt grote namen, afgezien van de trainer, Michael Laudrup, die zelf ook ooit nog bij Barcelona gespeeld heeft. Toch zijn de denen optimistisch, op een poll op de Br?ndby site is er gestemt voor een overwinning met een doelpunt voor Br?ndby. Denen zijn namelijk ook chauvinistisch. De wedstijd begint pas om 20.30, maar de voorbeschouwing is nu al aan de gang. Het stadion in Kopenhagen is ook uitverkocht, en ook dat geeft Br?ndby misschien een steuntje in de rug.

Toch rekent niemand  er echt serieus op dat Br?ndby gaat winnen. Een ding weet ik wel, het is berekoud in Kopenhagen (zie het nieuwe weerkaartje – koel h?), en dat is geen voordeel voor Barcelona. En voetbal is voetbal, alt kan ske. (alles is mogelijk). Dat het maar een leuke wedstrijd mag worden.

2 thoughts to “Br?ndby – Barca”

  1. Zoals Cruijff, die ook bij Barcelona hoort, al eens zei: elk voordeel heb z?n nadeel. Heeft ie toch gelijk gekregen.

Comments are closed.