Horsens doet het weer

Horsens, is een middelgrote stad (60.000 inwoners), ca. 50 km ten zuiden van ?rhus. Ik ben er meerdere malen geweest (er loopt een fantastisch mooi en vlak (!) fietspad van Silkeborg naar Horsens) maar de stad op zich is saai. Het mist sfeer, het is een soort Nieuwegein.

Op de een of manier trekt Horsens grote popsterren aan. Nadat David Bowie al meerdere keren op een kluitenveldje in Horsens een koncert heeft gegeven, en Bob Dylan ook voorbij is gekomen, is er net bekend gemaakt dat Paul McCartney in Horsens (of all places !) komt spelen, de 8. juni om precies te zijn. Ik ben geen fan, maar ik kan me voorstellen dat dat weer een groot publiek gaat trekken. Volgens mij hebben ze een hele goeie booker in Horsens.

7 thoughts to “Horsens doet het weer”

  1. Ik ben ook eens in Horsens geweest ja, kan me voorstellen dat ze proberen om zoveel mogelijk grote namen naar hun stad te krijgen! ;)

  2. Kieran Goss is een Ierse zanger/componist, die in het kader van de Irish Unplugged Tournee op 1 maart (aaah, morgen!) in Århus speelt. Rustige gitaarmuziek (dus niet heel erg Iers) en de man heeft een fantastisch gevoel voor humor. Ik heb hem vorig jaar live gezien bij Irish Unplugged hier in Utrecht en ik was erg gecharmeerd van zijn optreden. Dus mocht je morgenavond niets te doen hebben…

  3. Ik was er ook in Utrecht en had ?m al een keer eerder gezien (in ?t voorprogramma van de geweldige Ierse band Shantallah). Z?n grappen zijn briljant, alleen zijn ze de tweede keer dat je ze hoort toch wat minder. Maar goed, als ?ie hier in de buurt komt ga ik zeker weer, want z?n muziek is mooi! En misschien heeft ?ie inmiddels weer wat nieuwe grappen bedacht.

Comments are closed.