7 thoughts to “Door het oog”

  1. Ieieie. Ik was in juli in Londen maar vond The London Eye net ietsje te duur… Heb mijn geld toen maar besteed aan theater. :-)

  2. Mooi mooi… dát wil ik – als hoogbouwfanaat – nog wel een keertje doen als ik er ben. Maar zoals alles in Londen is dit inderdaad een dure attractie.

  3. Mooie foto! Jammer dat we geen foto?s van Abbey Road tegemoet kunnen zien… ;-) Wat voor muziek maakt die band eigenlijk? En waar kan ik het horen/kopen? Ik kan vreemde talen in muziek wel waarderen (en tja, voor mij is Deens een vreemde taal).

  4. Natuurlijk is London duur, dat zijn vele grote steden. Aan de andere kant zijn de vliegtickets er naar toe nu zo belachelijk goedkoop dat dat een hoop kompenseert. Volgens mij kun je ook vanuit Nederland spotgoedkoop naar London ?

  5. u know i try some days in other blogs in other country but in very of it moment i found sad that i can NOt understand wat that person wat 2 say ;0) …hope to some day understand ..Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.
    Albert Einstein

Comments are closed.