Keep away from the doors

Vanochtend was het dus tijd voor de London Eye. Ik had om 10.30 afgesproken met mijn 2 reisgenotes, ik stond er al om 10.15 en om 10.45 waren ze er nog niet. In dat half uur had ik al 10 keer besloten dat ik er niet in ging, in dat oog. Want als je eronder staat is het echt ongelovelijk hoog ! Maar ik deed het toch. Het hele rondje met dit Reuzenrad duurt 30 minuten. In de bakjes waar je in moet is denk ik wel plek voor 15 personen. In het midden staat een bankje (gelukkig!) en de wanden zijn van glas, optimaal voor een perfekt panorama uitzicht. Verre van optimaal voor mensen met hoogtevrees. Het bankje was mijn redding, en het vooral niet naar beneden kijken ook. De bakjes bewegen zich zo langzaam vort dat je het bijna niet merkt. En ik geef het toe, het uitzicht was fantastisch, de zon kwam even door toen we erin zaten, dus hopelijk ook hier mooie foto?s.

Daarna scheidden onze wegen, ik besloot de Dali tentoonstelling te bezoeken en de anderen gingen naar Abby Road. Ik ben niet zo?n Beatles fan. Daarna heb ik nog wat foto?s genomen van de Tower Bridge, de laatste rondjes met de Metro gescheurd, ongelovelijk rode schoenen gekocht (cheap) en nu zit ik nog even hier, op weg naar de trein.

Ze hebben hier ook gigantische DVD/CD Megastores, maar de prijzen zijn nog hoger dan in Denemarken, zelfs met 3 voor de prijs van twee. Dus toch maar via het internet blijven bestellen die muziek.

Ik wens u nog een prettige zondag !

4 thoughts to “Keep away from the doors”

  1. Je hebt een erg leuk weekend gehad, zo te lezen! Ik ben benieuwd naar je foto?s, kon je je camera nog ?binnensmokkelen? bij het concert?

  2. Rob: een van de allergoedkoopste is http://www.cdwow.com
    Verzending is gratis ! Ik heb er vorige week 4 cd?s bestelt en die zijn netjes na een paar dagen via de post afgeleverd.

    Dimitri : ja ik heb enkele foto?s kunnen maken, tot ze mijn kamera ontdekten, toen was het uit met de pret.

Comments are closed.