Da pictures

De foto?s zijn up : London gallery. Ik waarschuw maar even : er zijn veel metro gerelateerde foto?s en ook veel London Eye. Dat u het maar even weet. Er wordt een hoop gebouwd aan de rand van de Thames, en vele design kantoor gebouwen zijn opgedoken sinds ik er een paar jaar geleden voor het laatst was. Toen ik langs the Tower of London liep, viel me dit plaatje op. Wat doet die groene komkommer daar ?

Morgen beloof ik weer over iets anders te schrijven.

Tower of London

8 thoughts to “Da pictures”

 1. “Morgen beloof ik weer over iets anders te schrijven.”

  Ga je dat morgen beloven? En schrijf je dan overmorgen ergens anders over? :-)

 2. Precies George – helemaal goed. :-)
  Ik merk dat ik sommige deense taalkronkels overneem naar het nederlands, waardoor er dit soort rare konstrukties onstaan.

  Ik beloof dat ik morgen weer over iets anders zal schrijven – had er geloof ik moeten staan .(cow)

 3. Die groene komkommer is de ?Swiss Re?, één van de bijzonderste Londense skyscrapers. Leuke contrastfoto met de Tower!

 4. @Marloes : nee het was niet extra warm onder de zon, dat lijkt maar zo. Wel gingen mensen in allerlei figuren op de grond liggen, een erg grappig gezicht. En je staat echt raar te kijken als je er voor de eerste keer binnen loopt.

  @Dimitri : ik weet het, en in het echt heeft dat gebouw ook als bijnaam The Cucumber.

Comments are closed.