Luistertip !

Zero7 - Simple ThingsMuziek kopen gaat bij mij altijd in buien, soms koop ik maanden niets, soms koop ik ze met stapel(tje)s tegelijk. Er is net een stapeltje afgeleverd, en wat heb ik alweer een hoop luisterplezier beleefd, mede aan een van de cd?s.  Het laatste door cdon.com afgeleverde pakje bevatte Under Byen – (9 Euro slechts voor Kyst !!), Air (9 Euro voor Moonsafari) en Zero 7 (8 Euro voor het heerlijke Simple Things).

Over die laatste cd wilde ik het even met u hebben. Is Zero 7 ?berhaupt bekent in Nederland ? Dat waren ze hier niet echt, tot deense (?rhusiaanse!) Tina Dickow besloot om op de nieuwste cd mee te werken. Dat gaf wat aandacht in DK, Dickow speelde een van de Zero 7 nummers tijdens haar laatste koncert, en dat klinkt interessant genoeg om ze eens beter te beluisteren. Ze worden ook wel het engelse antwoord op Air genoemd, en de muziek is erg relaxed, en uitermate geschikt om in je oren te hebben tijdens het programmeren, of gewoon tijdens het liggen op de bank.  De nieuwe Zero 7 (met Tina) – When It Falls heb ik nog niet gehoord, maar ga er maar vanuit dat ook die cd binnenkort aangeschaft wordt. Geld moet rollen zegt mijn oma altijd.

5 thoughts to “Luistertip !”

  1. Heyster: normaal gesproken wel, maar niet bij de bestelling die ik deze keer had. Ik heb de prijzen vergeleken :-) Cdon.com was deze keer goedkoper (inkl. porto)

Comments are closed.