Psuedo Lifter

Toen ik naar de bushalte liep zag ik dat er al een meisje bij de bushalte stond. Ze had een kartonnen pakje in haar hand, en mijn hersenen waren alweer volop aan de gang. Een boek van Amazon, een stapel cd?s van cdon.com ? Nieuwsgierig was ik, en mijn fantasie kent geen grenzen. Toen ik dichterbij kwam zag ik dat het geen pakje was, maar gewoon een stuk karton. Op het karton kon ik de eerste letters lezen, die er met dikke zwarte stift waren opgeschreven. “RO” zag ik staan. Ok, een lifter ! Wel stoer, want het is hondekoud in Denemarken op dit moment.

Maar waar gaat ze naar toe ? ROcky Mountains ? Te ver. ROme ? Misschien, wel lekker warm. Ik keek nog eens en zag nu ook een s verschijnen. ROStock werd al duidelijk een stuk minder spannend, en nadat ik ook de laatste 2 letters zag staan, kwam ik erachter dat er Roskilde op het bordje stond. Ik ging er van uit dat ze met de bus naar de snelweg wilde rijden en daarvandaan dan zou gaan liften. 2 Bussen liet ik voorbij gaan, die gingen de voor mij verkeerde kant op. Zij deed dat ook. Bus 25 kwam en ik stapte in. Zij niet, ze bleef staan, en ik vraag me nog steeds af wat ze daar eigenlijk stond te doen.

One thought to “Psuedo Lifter”

Comments are closed.