Op weg naar Benno

Ja Benno had wel in de bus gepast, ware het niet dat …

Ik kwam om ongeveer 15.30 bij Ikea aan, en daar was de ergste topdrukte gelukkig voorbij. Wist je dat je voor een tientje (gulden) een heerlijke maaltijd kunt eten bij Ikea ? Ik had alleen een klein ontbijtje op dus ik besloot me aan een wokschotel te wagen, ook met het idee dat ik dan geen avondeten meer hoefde te maken. Ikea is handig !

Ik liep meteen door naar de afhaalafdeling, en ging niet eerst zig zag door de meubel tentoonstelling. Ik ging erin zonder gele Ikea tas en zonder karretje. Dat deed ik omdat ik dan niet verleid zou worden door impulsaankopen. Dat hield ik niet lang vol, Ikea is het paradijs voor impulsaankopen, en voor ik ook maar halverwege was had ik al een maatbeker, een stapel plastic bekers en spaarlampen in mijn handen. Dit ging niet goed, ik moest Benno ook nog halen. Dus terug en zo?n grote gele Ikea sleepzak gehaald, de zooi erin en op weg naar Benno. Toen zag ik twee hele leuke kussens, die wilde ik eigenlijk wel, en ze pasten nog in de zak, dus mee die kussens. Bij de planten afdeling zag ik 2 grote glazen accubakken, goedkoop en die moesten dus ook mee. De zak begon uit te puilen, en ik wilde het eigenlijk niet toegeven maar ik had een karretje nodig. Dus weer terug, de meuk van de zak naar de kar overgeheveld, er nog 2 dekbedovertrekken bij gemikt, en het plan opgegeven dat ik nog met de bus thuis zou komen met al die meuk.

Benno uit het voorraadschap gehaald (die was een stuk zwaarder dan ik dacht), een taxi gebeld (die Benno (Benno is meer dan 2 meter) met moeite in zijn auto heeft kunnen proppen) en naar huis gereden.

Ikea heeft teveel leuke dingen voor te lage prijzen. Voorlopig ga ik er weer even een tijdje niet naartoe. En nu ga ik Benno eens even in elkaar zetten, en dan hoop ik dat er geen schroefjes ontbreken.

6 thoughts to “Op weg naar Benno”

  1. Ikea…altijd leuk…behalve op zaterdag dan.
    Ik heb gisteren nog een kastje uitelkaar gehaald. Ook ooit in een impuls gekocht en nu tot de ontdekking komen dat ie gruwelijk in de weg staat :)

  2. Ingrid, ik kom inderdaad te gemakkelijk in de verleiding om iets leuks te kopen… En als lid van de klantenservice mag ik ook wel zeggen dat de klanten soms heel erg zijn! :)

Comments are closed.