Geintegreerd

Dit mailtje rolde binnen vanavond via mijn tv2fan.dk site (deense site gewijdt aan deens zingende band tv-2)

Fra : Kirsten (bladibla apestaartje dr punt dk)
Emne : hvad hedder nummeret hvor der synges “nu nu nu”
Jeg sidder i Diskoteket Radiohuset og vil gerne have svar inden 15 min.
Det er et fors?g v?rd.

vrij vertaald:

Van : Kirsten
Onderwerp : Hoe heet het nummer waar ze (= tv-2) zingen “nu nu nu”.

Ik sta op dit moment in de phonotheek van Radiohuset (dat is phono afdeling van DR, Danmarks radio, het deense equivalent van Radio 3), en ik heb een antwoord nodig binnen 15 minuten. Het is een poging waard.

TV-2 heeft inmiddels meer dan 180 liedjes gemaakt, maar ik wist het antwoord (natuurlijk). Ik ben een freak, en als het op tv-2 aankomt weet ik veel. Niet dat je daar normaalgesproken veel aan hebt,  maar vandaag dus wel.

Ik stuurde een mailtje terug met het antwoord, en kreeg een bedankje terug.

Ik vroeg “Gaan jullie ?m op radio draaien ?”
“Ja er was iemand die hem nodig had en ik kon even niet op de titel komen. Ik dacht ik stuur een mailtje naar jou, en dat gaf een goed resultaat. Kan zijn dat ik dat nog een keer probeer.”

Heee, sku? det v?re en anden gang … En ben ik geintegreerd of niet.

3 thoughts to “Geintegreerd”

Comments are closed.