M/F

Ik ging kleding shoppen afgelopen zaterdag. Nu ben ik niet zo?n kleding shopper, dus als ik dan ga koop ik meteen een voorraadje, zodat ik dan voorlopig niet meer hoef.

Ik bladerde door een rek met gebloemde bloezen en andere hippe dingen. Ik ben niet zo hip, dus ik bladerde verder. Ik zag een mooi zwart t-shirt met lange mouwen, zwart kan je altijd gebruiken, dus die pakte ik er vast uit. Ik bladerde verder en verbaasde me erover dat er dit keer ook normale maten tussenhingen. Normaalgesproken zijn de dames t-shirts van tegenwoordig zo klein en kort, dat alleen fotomodel gevormde jonge meiden ze aan kunnen.

Ik ging hem passen het zwarte t-shirt, liep naar het pashokje, keek om me heen en zag dat ik in het herenrek had lopen browsen. Sinds wanneer lopen heren in gebloemde bloezen ? Ik snap niets van mode. Nu ik op de damesafdeling aangekomen was zag ik dat de maten daar inderdaad een stuk kleiner waren. Ik deed net of ik gek was en paste het t-shirt. Het paste en ik ging afrekenen. Ik dacht dat ik er onopgemerkt mee weg zou komen (met een heren t-shirt) , tot het kassameisje zei : “Is het een kadootje ?” …

2 thoughts to “M/F”

  1. Gossiemikkie, en ik maar denken dat vrouwen altijd gewoon mannenkleding konden dragen… Blijkbaar is ?t in Denemarken anders ofzo. Of ik let niet goed op.

Comments are closed.