Biografie

Mijn tinitus (lawaai in mijn oor) is iets beter vandaag, ik hoop echt dat het nu de goede kant op want gisteren was een ramp. Vergelijk het met het constant horen van de ventilator van je pc op volle sterkte, en dan net naast je oor. Heel irritant.

Ik doe al een tijdje mee aan gebruikers enquetes op internet via Politiken. Voor elke enquete krijg je punten, en heb je wat punten vergaard kun je een kado uitzoeken. Je zou bijna denken dat het een nederlandse krant is. Nu heb ik inmiddels punten genoeg voor een boek, en in deze verveeltijd kan ik ook wel een boek gebruiken. Aangezien ik graag biografien lees, zijn er nu 2 boeken waar ik in geintereseerd ben. De vraag is nu, welke biografie moet ik kiezen ?

David Beckham of Robbie Williams ?

9 thoughts to “Biografie”

  1. Hm…allereerst sterkte met je oor!! :-)
    En dan welke moet je kiezen…Ik zou dan toch voor RW gaan. Beckham spreekt me helemaal niet aan…eigenlijk vind ik het een misselijk mannetje

  2. Beterschap met je oor.
    Kies Robbie maar, ik vind hem niet knap of zo maar toch heeft hij iets…

  3. Neee… David! Want vertel nu eens eerlijk.. hoe vaak krijg je nu helemaal de gelegenheid om iets te lezen van een persoon die begaafd is als hij, maar verder zo ont-zet-tend dom? Grijp die kans!

  4. Beiden zijn niet oud genoeg om nu al een interessante biografie te hebben. Probeer het over 30 jaar nog eens. Als ze dan nog bekend genoeg zijn.

Comments are closed.