Toch gaan

Omdat het 2 fantastische muzikanten zijn. Omdat het heerlijk was even ergens anders te zijn. Omdat muziek goed is voor de la soul, en wonden heelt. Met een oor volgepropt met watten en een oordopje, ging ik ze toch luisteren de helden Haugaard & H?jrup. En ik hoorde dat het goed was. Mijn tinitus is er niet erger op geworden, mijn humeur stukken beter. Het was fijn. Ik schoot zelfs een paar plaatjes.

Na afloop was ik moe. En na het Robbie / David dillema van gisteren, heeft iemand mij op het juiste spoor gezet. Ik vind Robbie een eikel. Dat vond ik niet meer zo erg na Nobody Someday, daar heb ik hem even (heel even) sympathiek gevonden. Nu vind ik het weer een over het paard getild jongetje. En Beckham, ja voetballen kan ie, maar dat is het ook wel zo?n beetje. Dus ik neem de raad van vryage (interessante naam voor een weblog) en spaar nog even door. Ik heb nog wel wat andere boeken staan, hvis det skulle v?re.

Verder heb ik ongelovelijke jeuk in mijn oor, maar ik mag niet krabben.

6 thoughts to “Toch gaan”

  1. Leuk dat je een fijne middag hebt gehad maar je bent wel eigenwijs hoor!
    Die tip van vryage was inderdaad de beste.

Comments are closed.