Naar buiten I

Nu begint het erop te lijken dat de lente ook in ?rhus is aangekomen. En dus was het tijd om naar buiten te gaan vandaag. Ik wandelde naar de bioscoop, en zag alweer een fantastische deense film, waar ik niet al teveel over zal schrijven, want ik denk niet dat ie naar Nederland komt. Maar we waren 5 personen in de gigantische bioscoop zaal (wie gaat er ook naar de film dinsdagmiddag om 13.30), en ik geloof dat iedereen de film erg kon waarderen.

Dit was de eerste keer dat ik met een oordopje in een film heb zitten kijken. Zelfs als hoor ik lang van optimaal met mijn linkeroor, sommige geluiden bulderen mijn oor in. O.a. een wegrijdende bus, maar ook sommige geluiden van bijv. de trailer van de nieuwe Starsky & Hutch. (Ben Stiller als detective – laat me niet lachen, wat een slapsvans. Maar Snoop Doggy Dog als Huggy Bear is wel fantastisch gecast). Dus ik deed mijn oordopje in en de film die ik zag was niet al te wild, dus dat ging prima.

3 thoughts to “Naar buiten I”

Comments are closed.