Naar buiten II

Na de film liep ik lang het raadhuis en zag de crocussen erg hun best doen, en daarna stak ik over en liep langs Aros, het nieuwe kunstmuseum. Daar waren verschillende filmploegen binnen en buiten aan het filmen, en het museum bereid zich voor op de officiele opening waar en Koningin Margerethe, en Prins Henrik, en kroonprins Frederik en zijn aanstaande bruid Mary op bezoek komen. Royaal bezoek dus in ?rhus. Helaas ben ik in Nederland dat weekend, anders had ik ze op de koffie gevraagd, ik woon tenslotte om de hoek. Ik nam een paar foto?s zodat u het zich allemaal wat beter kan voorstellen.

Donderdag, 1 april, maar hopelijk geen grap, moet ik langs de oorarts. Ik kon kiezen tussen een week voor gepland of een week na gepland. Zij raadde me een week voor gepland aan, ze zijn nl. de week voor pasen dicht. Als ze het gaasje er te vroeg uit probeert te rukken omdat ze toevallig dicht zijn de week erna, doe ik haar wat.

3 thoughts to “Naar buiten II”

  1. Nee ik heb ook nog steeds niet ontdekt waar Boy staat, hij zou bij de ingang moeten staan, maar nu zijn er meerdere ingangen, dus ik ga nog een keer zoeken.

Comments are closed.