Oorarts

Ik was bij de orendokter gisteren, en die verdienen hun geld veel te makkelijk. Dit was niet mijn operatiedokter maar gewoon de oorarts die moest kijken hoe het eruit zag. Dat gebeurt normaalgesproken pas na 2 weken dus het was een week te vroeg. Ze vroeg of alles goed was gegaan. Dat was het. Ze zei dat ze het gaasje er even uit zou halen, en ik zei doe dat nog maar even niet, dat mag pas over 2 weken van de chirurg. Dat vond zij toen ineens ook. Ze keek toch even in mijn oor. Ik zei dat als ze het gaasje niet direkt zag zitten, dan kwam dat omdat ze in het verkeerde oor keek. Ze zei dat het maar goed was dat ik wakker was. Ja goed zeg.

Ze kon verder niets zien want het gaasje zat ervoor. Dus ze zag zelf ook wel in dat ze me eigenlijk voor nix opgeroepen had. Zal ik je nog even verklaren wat ze precies gedaan hebben bij de operatie, probeerde ze  ? Nee bedankt, ik heb het verhaal nu wel genoeg gehoord. Tja, maar dan zie ik je na pasen om het gaasje te verwijderen. Ja zei ik toch al.

Gisteren had ik afgesproken met P. in caf? Kindtr?dt. P. is een engelse kollega expat, en woont ook in ?rhus. Hij vond mij via mijn weblog. We praatten over ?rhus, en Denemarken en al die dingen die je nu eenmaal gemeen hebt als je expat bent. We waren het eens over ?rhus, ?rhus heeft geen toeristische attracties, ?rhus moet het hebben van zijn charme, de vele caf??s, het grote kultuuraanbod en de ligging. Als je wilt toeristen ga je maar naar K?benhavn.

4 thoughts to “Oorarts”

Comments are closed.