Dillema

Op 1 mei speelt tv-2 een koncert op de universiteit van Aalborg. Ik was snel met het bestellen van een kaartje, en dat lukte net voordat ze ophielden met het verkopen van kaartjes aan niet Aalborg studenten. Dit is waarschijnlijk het enige indoor koncert dat er dit jaar nog gespeeld gaat worden (de rest is festivals).

2 van mijn vrienden willen ook naar dit koncert, en ook zij zijn beide grote fans. C. is de stille genieter, die je niet echt zult zien springen vooraan het podium, maar die van binnen een feestje houdt, zonder dat wij buitenstaanders daar iets van merken. C. woont bij mij om de hoek, we zijn al naar verschillende koncerten geweest samen, en C. is er altijd als er iets TV-2 achtigs opgenomen moet worden van de tv of radio en ik niet thuis ben (zoals afgelopen weekend). C. en ik hebben een paar jaar geleden samen op de radio Steffen B. geinterviewd, daar kennen wij elkaar van. C. is een man.

D. is wat uitbundiger. Ik ontmoette D. bij een koncert in Silkeborg, en kwam erachter dat we elkaar ook bij een tiental andere koncerten hadden kunnen tegenkomen, want zij is bijna net zo gek als ik. D. speurt de kranten af naar nieuwtjes over tv-2, en meld dat voor de website.  Ik was met D. (o.a.) op Bornholm en in London. D. is een vrouw.

Nu heb ik een ekstra kaartje opgedoken. Het zijn allebei aardige mensen. En de vraag is dus nu, wie krijgt dat kaartje ?

5 thoughts to “Dillema”

  1. Mannen en vrouwen zijn voor de wet gelijk. Dus voor welke keuze je ook gaat, je zit wettelijk altijd fout. Loten dus! Ook zou je een vraag kunnen stellen over een nederlandse popgroep. Hij of zij die het goede antwoord geeft is spekkoper.

  2. Ik zou ze allebei vragen naar welk concert ze met jou zouden willen gaan en degene die het beste antwoord geeft ….

  3. Nee zij hadden zelf een kaartje moeten kopen maar hadden dat niet gedaan. Dus ik verleen ze een service :-) Het is al opgelost, D. kan niet de avond van het koncert.

Comments are closed.