Prop

Vandaag is het alweer 3 weken na mijn oorperatie. De laatste prop is nu net uit mijn oor gehaald, alleen mijn oor heeft dat nog niet helemaal door. Dat rijmt. Nu heeft er 3 weken een prop in gezeten en het voelt alsof ie er nog in zit. Het voelt alsof er een druppel water in mijn oor zit, maar dat moet nog wegtrekken. Ik heb nog een hele lichte tinitus (ruis/piep) in mijn oor, maar het is al stukken beter dan het was. Volgens de oorarts is mijn trommelvlies ook weer heel netjes aangegroeid, en nu zou de gehoorverbetering toch wel heel snel merkbaar moeten zijn.

Ik merk dat ik sommige geluiden beter hoor, en met een koptelefoon hoor ik muziek nu weer beter in stereo dan ervoor. Ik ga vrijdag naar het theater en ben benieuwd of ik dan kan merken of ik beter hoor als er meerdere mensen door elkaar heen praten. Ik heb nl. het idee dat het geluid nog een beetje vervormt doorkomt. Op 17 mei heb ik een gehoortest, dan is er wat beter te zien of het echt verbeterd is.

3 thoughts to “Prop”

  1. Dus ook gelijk alle over gebleven korstjes?, zal een lekker gevoel zijn, alles eruit.;-)

Comments are closed.