Rock ?n royal

Frederik en MaryHet is moeilijk te ontlopen, het is ook al over 24 dagen. DE bruiloft. En na Wim Lex en Maxima weet u zo ongeveer wel hoe dat eraan toe gaat. Inmiddels hebben ze zo ongeveer alle familieleden, buren, vrienden van Mary wel geinterviewd, en de tv kanalen strijden om kijkers met het uitzenden van zoveel royaal als mogelijk. Ook de obligatorische postzegel komt eraan.
Aangezien het allebei wel sportieve mensen zijn, zeilen ze een wedstrijd tegen elkaar in Kopenhagen. Een andere positieve bijkomstigheid is Rock ?n royal, het grote muziekfestival ter ere van de bruioft, met muziek gekozen door allebei. Kylie komt niet.  Black Rebel Motorcycle Club, D-A-DOutlandish, Pernille Rosendahl, Powderfinger, Safri DuoTV-2 komen wel, en nog een hele hoop andere deense bands.  Vandaag werd er nog een naam gelanceerd : Brett Anderson (Suede) komt een paar liedjes spelen van zijn komende solo album. Raad eens wie zich nu nog meer verheugd op dit koncert.

4 thoughts to “Rock ?n royal”

Comments are closed.