I have a lightbeam to catch

Mijn site was er even niet vandaag, of in ieder geval een gedeelte van de dag. Hij is verhuisd naar een nieuwe server, aldus mijn webhost.

Ik was er ook niet echt vandaag, ik heb het grootste gedeelte van de dag geslapen, want de verkoudheid heeft zich veranderd in een griepje. Mijn trommelvlies heeft het tot nu toe overleefd, dus dat is verder geen probleem. Alsof het gepland was kwamen er vandaag 2 DVD?s van DVDOO. Ik zit in een Kevin Spacey periode, en bestelde Pay it forwardK-Pax en American Beauty. Misschien dat er nu mensen brakend over de grond rollen, maar dat kan me niet schelen. Kevin is superkoel. Nu ga ik nog even banken.

8 thoughts to “I have a lightbeam to catch”

  1. O jee Ingrid dus dat was niet roeien vandaag, beterschap joh!veel sinaasappeltjes uitpersen maar ;-)

  2. I?m a sucker for a sad story! Dus Pay it Forward was top!

    American Beauty is één van de beste fils die ik ooit gezien heb. Wat een Amerikaanse zelfspot! Als je met Amerikanen werkt of gewerkt hebt weet je deze film nog meer te waarderen.

    Hoe is K-Pax? Heb ik namelijk nog niet gezien.

    Ennuh … beterschap! :-)

Comments are closed.