CD WOW

Als ik de gloednieuwe cd van Zero 7 hier in de winkel koop kost ie 150 kronen/45 gulden/20,45 Euro.  
Bij cdwow.com kost ie 13.99 Euro = 30,77 gulden. Da?s al een besparing van 15 gulden.

Het kan nog goedkoper, ga naar de duitsche cd wow via dit adres:
http://www3.cd-wow.net/index.php?affid=12680
en de zeven nullen zijn yours voor het bedrag van 11.99 Euro = 26,37 gulden.

Dat is een besparing van 18,63 gulden/ 8,46 Euro op een enkele cd. En de prijzen op cdwow zijn inclusief gratis je-wordt-thuisgebracht verzending. Je bent dus eigenlijk wel goed gek, als je je (internationale cd?s) nog in de winkel koopt.

Ik heb een half dagje gewerkt, en na een gesprek met Prot gaat het stukken beter met me.

14 thoughts to “CD WOW”

 1. Gossiemikkie, had ik nou toch maar beter opgelet bij Duits. Ik durf niet te bestellen omdat ik de voorwaarden niet kan lezen. Iemand? ;-)

 2. Overigens, de zero7 cd is vreselijk copy protected! http://log.krak.nl/wateenswas/000626.php
  Zelfs zo copy protected dat je het hoort als je hem afdraait op een gewone cd-speler. Het eerste nummer heeft rare tikjes en wobbletjes omdat er opzettelijk foutjes geschreven zijn op de cd, waar een rip programma in stikt.

 3. @Ma : Prot is de hoofdrolspeler van K-Pax
  @Andre: interessant, daar ga ik eens naar luisteren!
  @Jac: te laat, ik heb hem al besteld :-) Maar netjes is het niet !

 4. Hai mensen, Ik heb een vraagje…. Ik heb ook de cd van Zero 7…. zeer goed maar nummer 1 idd met tikken. Nu hoor ik ook tikken aan het begin van nummero 6. Hebben jullie dat ook?

 5. Hoi Jeroen, ik kreeg een nieuw eksemplaar en ook die heeft tikken op nummer 1. Ik begon me dus af te vragen of die tikken er niet gewoon bijhoren ? Nummer 6 tjek ik even voor tikken.

 6. Ja in de eerste 16 seconden van nummer 6 hoor ik ook tikken, daarna niet meer … :-) Zou het erbij horen ?

 7. DANK JE WEL!!! :) …. Nu hoef ik niet gelijk de plaatselijke cd-handelaar bij de strot te vliegen…. (Nee zo ben ik niet maar er zaten al krasjes op de cd toen ik hem gekocht had…) Maar jij hebt die tikken dus ook…. Zullen er maar vanuit gaan dat het zo hoort en niet aan de krassen ligt/ of de slechte opname? Bedankt!!!

 8. Geen dank. Ik klaagde over die tikken bij CDWOW over de eerste cd die ik kreeg, de 2e had het weer dus ik denk inderdaad een slechte opname of het hoort zo, helemaal als jouw eksemplaar het ook heeft.

 9. En deze cd werd gewoon in de Benelux geperst (dus niet uit Hong Kong ofzo) Misschien wilde Zero 7 juist een beetje retro overkomen met die LP achtige tikken…. Nog crea ook (jammer dat de luisteraars het alleen niet begrijpen) ;-)

Comments are closed.