Nou ?t zal mij benieuwen

Ja en toen was er even een angstvallige stilte hier. En die was niet vrijwillig kan ik u zeggen. Mijn webhotel provider dingest vond het namelijk alweer nodig om de hele boel in de soep te laten lopen. En dat heeft dus bijna 2 dagen geduurd voordat alles het weer deed. Ik zal maar niet zeggen hoe vaak ik gescholden heb op ze, maar dat was vaak. Ik was heel boos, maar nu is alles weer goed. Nu ben ik dus benieuwd of dit postje erdoor komt, want ook Pivot was wat in de war na de reorganisering.

Nu ga ik even een gebakje eten, ter ere van George en mijn moeder want die zijn jarig vandaag. Gefeliciteerd !

3 thoughts to “Nou ?t zal mij benieuwen”

  1. Aha, vandaar dat ik een inlogschermpje kreeg toen ik (eer?)gisteren je log wilde lezen… Mooi dat het weer werkt, en dit logje is doorgekomen!

Comments are closed.