Dakloos

Het zit niet mee. Nadat mijn website dagen niet te bereiken was, ben ik vandaag uit mijn huis gezet. Ze willen me niet meer hebben, omdat u beste lezers veel te vaak voorbij komt. En veel te veel foto?s bekijkt. En omdat u niet uit Denemarken komt, maar uit andere landen. En dat is duur zei de meneer van het webhotel. Als u wel uit Denemarken kwam is het goedkoper voor de hotelmeneer.

Dus nu mag ik niet meer ik het hotel wonen, en moet ik op straat slapen. En da?s heel koud.

Nu moet ik opzoek naar een nieuw hotel. En hotellen met beide ASP en PHP heb ik niet kunnen vinden. Dus het wordt of een PHP of een ASP hotel. Het zal wel PHP worden, anders kan ik mijn zojuist opgestarte fotoalbum wel gedag zeggen. Maar PHP betekent weer dat ik mijn engelstalige Dutchindk weblog gedag moet zeggen want da?s asp. Zou die te importeren zijn in Pivot ? (Antwoord: Ja)

Ik moet de keus maken tussen een stabiel en duur hotel met niet zoveel ruimte en niet helemaal vrij verkeer, en een hele goedkope met vrij verkeer, heel veel plek (voor mijn foto?s) maar misschien weer niet zo stabiel.

Beste Mona, ik sta op straat wat moet ik doen ?

2 thoughts to “Dakloos”

  1. Ik zou eens bij Flexwebhosting.nl kijken. Die zijn goedkoop en bieden fijn PHP. Een provider die beide biedt zal lastig worden denk ik, want dan moeten ze op Windows servers draaien.

Comments are closed.