Koninginnedag

Ik zei nog dat ik vandaag vrij moest hebben, dat heeft iedere hollander, dus waarom ik dan niet ? Mijn chef begrijpt me niet, en dat is stom. En ik mis de vrijmarkt.

Ik vier mijn koninginnefeestje dus maar zelf, vanavond in Tivoli Friheden in ?rhus (een wannabe Tivoli, want de enige echte Tivoli staat in Kopenhagen), samen met Tue West en waarschijnlijk een hoop gillende meisjes. Wij (oudere jongeren) gillen ook, maar zachtjes voor ons zelf.

Ik heb inmiddels een nieuw gevonden bij UnoEuro, zo?n naam dat trekt hollanders aan (helemaal hollanders die niet in Euro?s kunnen rekenen). Ze zijn goedkoop en ze willen me graag onderdak verlenen. Kijk, nu nog een domeinnaam. Ik heb een lijstje van 3, helpt u dan even met het bepalen van wat de beste is, want ik kan geen beslissing nemen. Dan kunt u daarna lekker naar de vrijmarkt !

1. dutchlog.dk
2. aarhuslive.com/net
3. dutchin.dk

3 thoughts to “Koninginnedag”

Comments are closed.