Verhuizen II

Ja ik ben hier al, maar u bent er nog niet. Ik zit nu op het adres http://iblog.dk.linux1.unoeuro.com/nldk, hopelijk veranderd unoeuro zich in mijn oude vertrouwde iblog, snel.

Tue was natuurlijk weer top, wat een enthousiasme. Daarna reed ik naar huis. Ik was me er niet bewust van, maar mijn hersenen waren bezig het raadsel op te lossen, het raadsel waarom ik Pivot niet aan de gang kreeg bij unoeuro. Toen ik een hap in mijn (altijd tegenvallende) Burger King double cheeseburger nam, kwam de oplossing ineens boven drijven. Misschien kwam het ook wel door die vieze hamburger, maar Pivot deed het niet omdat ik op dit Linux hotel zelf de schrijfrechten moet regelen. (Heeft u geen idee waar dit overgaat ? Geeft niet). Maar Pivot doet het weer.

Ik heb een pokkehekel aan verhuizen, ook buiten cyberspace. Ik woon alweer 3,5 jaar in deze flat, en dat is een record, maar verhuisplannen had ik niet. Vanochtend fietste ik langs de Eckersberggade, daar fiets ik altijd langs als ik naar mijn werk fiets. Er worden nieuwe flats gebouwd, met een balkon met zon, en niet langs een drukke weg met herrie en smog als nu. Wel iets minder ruimte, maar daar is mee te leven. En slechts 500 meter hier vandaan, dus nog steeds ?rhus C(entrum).  Ineens kreeg ik zin om te verhuizen ! Maandag heb ik een afspraak bij de bank, gaat dat goed, en is er nog een flat over op de 3e of 4e verdieping, kan het zomaar gebeuren dat ik nog een keer ga verhuizen dit jaar.

One thought to “Verhuizen II”

  1. Hi,
    Ik kom even aan ?de andere? kant. Ook ik heb een hekel aan verhuizen. Maar meestal word je er uiteindlijk toch beter van. Toch?

Comments are closed.