Saturday night live

Gisteren was het weer eens tijd voor een TV-2 concert. Aalborg Universiteit vierde hun voorjaarsfeest met een koncert met deze populaire band. Aalborg is ongeveer 110 km. r?jden vanaf ?rhus dus we gingen op tijd weg. Op het kaartje stond dat de deuren om 19.30 open gingen. Hoe laat denk je dan dat het koncert begint ? Wij dachten 20.00 uur, normaalgesproken gaan de deuren altijd een half uur van tevoren open.  Hier niet. Het koncert begon pas om 21.30. Waarschijnlijk om de baromzet wat te verhogen, en het bier tegen studentenprijzen vond al te gretig aftrek. Dit resulteerde in veel te veel al te bezopen studenten, rondvliegende bierglazen, ontzettend gedrang voor het podium en vol glas bier over Steffen Brandt. Respectloze sukkels.

Zelden heb ik zoveel gedrang voor het podium meegemaakt. En volgens mij waren er ook meer kaarten verkocht dan de brandweer ooit toe zou laten. Ik besloot verdere blauwe plekken te vermijden (mijn armen zitten helemaal onder) en de 2e helft vanaf de trap te bekijken. Dat leverde in ieder geval foto?s vanuit een ander perspectief op.

Voorlopig ben ik weer even genezen van dit soort wilde koncerten, en het aantal festivals die ik ga bezoeken deze zomer wordt zeer beperkt.

TV-2 - Aalborg Universitet - 1. maj 2004 
TV-2 in een veel te volle kantine op Aalborg Universitet

8 thoughts to “Saturday night live”

  1. Ik heb even gezocht naar wat fragmenten van TV-2 op internet, zodat ik ook ?ns kon horen waar je het nou steeds over hebt, maar ik heb niets kunnen vinden. Misschien is dat omdat mijn Deens niet zo heel goed is. Kun je me helpen?

  2. Mooie foto?s wederom. Geen Coppermine gebruikt zie ik … :-) Wat ik mij afvraag: ik neem aan de je geen flits hebt gebruikt en het verbaast dat je foto?s niet bewogen zijn. Ik heb nl onscherpte in dit soort situaties. :-(

  3. Nee op mijn tv2fan.dk site kan ik geen Coppermine draaien helaas.

    Nee ik flits nooit bij koncerten, dat verpest de foto. Ik zet mijn toestel meestal op ISO400 bij koncerten, en ik neem heel veel foto?s en daarvan is minstens de helft bewogen of onscherp.

  4. Ik heb geluisterd en ik moet zeggen dat ik ?t niet echt geweldig vindt: zit niet zo veel pit in. Maar die taal… wow… Zo kan ik ook nog steeds met grote verbazing naar de IJslandse band Sigur Ros luisteren (ook niet echt pittig, maar toch vind ik dat wel erg leuk)… Gelukkig verschillen smaken. Ik zou u vast geen plezier doen met mijn muziekjes ;-)

  5. Jammer… Mocht je nog meer online fragmenten vinden dan houd ik me aanbevolen… Of denk je dat CD-winkels in NL iets van ze op voorraad hebben, zodat ik daar kan luisteren?

Comments are closed.