Konijn af !

Hoe gaat het eigenlijk met dat roeien vraagt u zich af. Nou daar gaat het eigenlijk erg goed mee. Gisteren werd er geroeid op Skanderborg S?. Een prachtig meer dat ca. 20 km. ten zuiden van ?rhus ligt. Er werd al om 8.30 vanuit ?rhus vertrokken, en dat was vroeg, na een koncert med de heren gisteren en laat thuis. Bij aankomst in Skanderborg 9.30 zag het weer er zo uit:


Het regent pijpenstelen in Skanderborg

Het kwam met andere woorden met bakken uit de lucht vallen, en erger nog het onweerde ook nog. En roeien en bliksem gaat niet goed samen. Golfen en bliksem trouwens ook niet, kwamen 3 denen achter, zij werden alledrie geraakt door de bliksem, en een ligt nog bij te komen in het ziekenhuis.

Maar van roeien kwam er niet veel terecht in dit weer. Nu laten denen zich niet zomaar uit het veld slaan door een buitje, dus er werd gewacht op beter weer. Om 11.30 begonnen we aan onze lunchpakketten, en om 12.30 was het droog. Het was 17-18 graden, en het meer was als een spiegel. Perfect voor een roeitrip.


Beter weer later op de dag

16 km. werd er geroeid in dit prachtige gebied, en na deze tocht ben ik konijn af. Wat roeien betreft dan, want konijn als ik ben : mijn regenbroek ligt nog in Skanderborg.

9 thoughts to “Konijn af !”

  1. Uhm je bedoelt de link naar Skanderborg sø ? Die heb ik nu aangepast, maar er zijn weinig foto?s daar :-)

  2. Nou ja, ik zie in je postje twee grote witte vlakken. De suggestie wordt gewekt dat daar foto?s horen, maar ik zie ze niet…

  3. Tja, nu zie ik ze ook opeens. Ik snap er niets van. Misschien was ?t omdat ik hier nog op je oude adres terecht kwam en via de temporary link naar je site keek?…

Comments are closed.