Pivot is supersej

711 entries heb ik geimporteerd van mijn oude Dutch in Denmark weblog naar de nieuwe pivot versie. En dat kostte me een uurtje frutten. Da?s best wel erg goed van Pivot. Pivot is alleen niet zo blij met het in safe mode draaien van PHP. Maar ja dat krijg je bij een webhost met een naam als UnoEuro. Met wat tweaktips van Bob kom je echter een heel eind. Het enige wat nog een beetje vervelend is is dat Pivot een van mijn koekjes opeet, omdat ik nu 2 pivot installaties op mijn webserver heb draaien (NLDK en Dutchindk). Dat betekent dat ie niet meer onthoud dat ik ingelogd wil blijven. Als dat nog eens opgelost zou kunnen worden zou het super zijn.

Nou genoeg technische snik snak. Ik heb nog een tip. Pak morgenavond om een uur of 21.00 uw jas en wandel naar een plek waar niet zoveel straatlantaarns staan. Kijk omhoog en geniet van een volledige maanverduistering. Is heel mooi !

5 thoughts to “Pivot is supersej”

  1. 2 installaties van Pivot? Waarom niet 1 installatie met 2 weblogs? Of wil je die ene perse in ?t NL en de andere in ?t DK? Overigens het hier in Nederland lastig om de maansverduistering te zien i.v.m. voorspelde wolken… ?t Wordt wel ergens live op internet uitgezonden meen ik. Maar da?s natuurlijk minder interessant dan the real thing…

  2. Ik heb 2 pivots omdat ik tot nu wat problemen heb gehad met subweblog en categorien en dat soort zaken. Best kans dat het beter draait nu op deze server, maar ik heb plek zat dus ik heb ze voo rnu gesplitzt.

Comments are closed.